Hemmottele ihoasi helpolla ihonhoito­rutiinilla

Ihonhoitorutiini tuotteillamme on yksinkertainen ja vaivaton – ja silti supertehokas! Simppeli ihonhoitorutiini on helppo ottaa osaksi arkea, jolloin ihosta tulee pidettyä huolta säännöllisesti. Säännöllinen ihonhoito ehkäisee ja suojaa ihoa ikääntymisen merkeiltä, kuivuudelta, ilmansaasteilta, tukkeumilta ja ihottumilta.

Ihonhoitorutiini tuotteillamme koostuu seuraavista vaiheista:

 1. Puhdistus: fresh! creamy face cleanser
  Ensimmäinen askel kauniin ihon saavuttamiseksi on perusteellinen puhdistus. Fresh! kasvojen puhdistusaine on hellävarainen, mutta tehokas emulsiomainen puhdistusaine, joka poistaa iholta meikin, lian ja epäpuhtaudet. Avokadoöljy kosteuttaa ihoa ja pitää sen pehmeänä pesun jälkeen. Puhdistusaine on erityisen hyvä kuivalle, herkälle ja rasvoittuvalle iholle. Puhdistusaine jättää ihon raikkaaksi ja ravituksi ilman kuivumisen tunnetta.

 2. Kasvovesi: crisp! nourishing rich toner
  Toisessa vaiheessa Crisp! kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen. Kasvovesi auttaa häivyttämään ihohuokosia ja valmistelee ihon tehoaineita ja kosteutusta varten. Kasvovedessä käytetty avokadoöljy syväpuhdistaa ihohuokoset ja kosteuttaa ihoa samalla. Kamomillavesi ja muut luonnon omat tehoaineet suojaavat ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Tämä vaihe sopii kaikille ihotyypeille ja auttaa ihoa säilyttämään terveen hehkun.

 3. Seerumi: pure! brightening oil serum
  Kolmas vaihe tuo ihosi esiin täydessä kirkkaudessaan. Pure! seerumi sisältää avokadoöljyä, C-vitamiinia ja hyaluronihappoa, jotka yhdessä kirkastavat ihoa ja kosteuttavat sitä syvältä. Seerumi stimuloi ihon pintaverenkiertoa, auttaen aktivoimaan ihon omaa puolustusjärjestelmää ja kollageenin tuotantoa. Iho näyttää nuorekkaalta ja hehkuvalta. Seerumi sisältää myös A-vitamiinia, joka tunnetaan tehokkaana ihon uudistajana. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä, kuiva ja rasvoittuva iho.

 4. Kosteutus: smooth! super moisturizing face cream
  Viimeisessä vaiheessa Smooth! kasvovoide lukitsee kosteuden ja ravitsee ihoa syvältä. Avokadoöljy ja ruusuvesi takaavat sen, että voide imeytyy tehokkaasti ja kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa pitkäkestoisesti. Voide sopii kaikille ihotyypeille ja jättää ihon ihanan sileäksi sekä mattapintaiseksi sopien myös loistavasti meikin alle. Laadukas avokadoöljy suojaa ihoa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Säännöllisen ihonhoidon hyödyt

Iholle kertyy päivittäin likaa, pölyä ja epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa iho-ongelmia, kuten tukkeutuneita ihohuokosia ja aknea. Säännöllinen ihonhoito on avain kauniin ja terveen ihon ylläpitämiseen. Ihonhoitorutiinimme poistaa päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet, kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. 

Avokadoöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka taistelevat vapaiden radikaalien vaikutuksia vastaan. Vapaiden radikaalien aiheuttama hapettuminen voi vaurioittaa ihoa ja aiheuttaa ryppyjä sekä muita ikääntymisen merkkejä. Ihonhoitotuotteemme suojaavat ihoa tältä vaurioittavalta prosessilta ja pitävät sen nuorekkaana ja terveenä.

Jatkuvalla ihonhoidolla voit odottaa seuraavia positiivisia vaikutuksia:

 • Kosteutettu ja hehkuva iho: Avokadoöljy kosteuttaa ihoa syvältä ja auttaa säilyttämään sen luonnollisen hehkun.
 • Kirkkaampi ja tasaisempi iho: C-vitamiini ja hyaluronihappo seerumissa kirkastavat ihoa ja tasoittavat sen sävyä.
 • Nuorekas iho: Seerumin ja kosteusvoiteen tehoaineet stimuloivat ihon omaa kollageenin tuotantoa, mikä tekee ihosta kimmoisan ja nuorekkaan.
 • Suoja ympäristön vaikutuksilta: Tuotteet auttavat suojaamaan ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta, kuten saasteilta ja UV-säteiltä.

Tuotteidemme luonnolliset tuoksut ja hellävaraiset koostumukset tekevät ihonhoidosta miellyttävän ja rentouttavan kokemuksen. Tutustu ihonhoitosarjaamme ja löydä ihosi parhaat ystävät!

: