Kadon tarina

Kado sai alkunsa, kun löysimme ainutlaatuisen avokadoöljyn Kreikan auringon alta ja sen lukuisat ominaisuudet ihonhoidon superfoodina. Halusimme luoda helpon ihonhoitorutiinin, joka sopii kaikille riippumatta heidän taustastaan, ominaisuuksistaan, iästään tai identiteetistään.
Käyttämällä avokadoöljyä raaka-aineena pystyimme kehittämään tuotesarjan, joka sopii kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä ja kuiva iho, herkästi tukkeutuva iho sekä ikääntyvä että nuori iho. Tarkoin valikoitujen raaka-aineiden ansiosta se sopii jopa aknen, atopian ja psoriasiksen hoitoon.

Täydellinen avokado löytyy ihonhoito­tuotteistamme

Kosmetiikassamme käytetyt raaka-aineet ovat peräisin Välimereltä Kreikan saari-idyllistä. Kado onkin tuliaisemme pohjoismaalaiseen ihonhoitoon! Pääraaka-aineena toimiva avokado viljellään luonnonmukaisesti ja sen kastelu tapahtuu täysin luonnon voimin, vuoristosta valuvan veden avulla, eikä lisäkastelua tarvita. 

Avokadot poimitaan käsin ja tuotteet valmistetaan aina menekin mukaan. Kosmetiikkamme on korkealaatuista käsityötä ja valmistus tapahtuu avokadoviljelmien välittömässä läheisyydessä. Näin voimme taata tuotteidemme olevan aina tuoreita ja rakkaudella valmistettuja!

Ei ihan perinteinen kosmetiikka­brändi

Kadon perustajina toimii kaksi miestä, Joonas ja Tomi. Kaikki lähti tarpeesta tehdä ihonhoidosta vaivatonta, tehokasta ja samalla vaalia vastuullisia arvoja. Kaikki tuotteemme ovat luonnonmukaisia sekä eläinkokeettomia. Haluamme tarjota ihonhoitorutiinin, joka tuo itsevarmuutta edistäen ihon hyvinvointia. 

Kun tunnet olosi hyväksi omassa ihossasi, voit astua maailmaan itsevarmana ja positiivisella asenteella. Siksi kutsummekin tuotteitamme ihosi parhaiksi ystäviksi! 

Kadon kantavat teemat

Aitous

Uskomme, että olemalla aitoja voimme luoda merkityksellisiä ja kestäviä suhteita asiakkaisiimme. Käytämme aitoja, luonnonmukaisia ainesosia ja haluamme olla aitoja myös viestinnässämme.

Tasa-arvo

Meidän mielestämme jokaisella on oikeus laadukkaisiin ihonhoitotuotteisiin. Siksi suunnittelemme tuotteemme niin, että ne sopivat kaikenlaisille ihotyypeille ja -tarpeille. 

Hyvä energia

Tavoitteemme on tuoda positiivista energiaa ja hyvinvointia ihonhoidon myötä. Tuotteemme on suunniteltu tukemaan ihon terveyttä ja kauneutta, mikä vaikuttaa positiivisesti myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja itsevarmuuteen!